forside Brands

The North Face har et bredt udvalg af beklædning og rygsække. The North Face er kendt for deres høje tekniske kvalitet i alt hvad de laver. Produkterne er designet til at kunne klare sig i al slags vejr og kan samtidig bruges som casual wear. The North Face er primært kendt for sine jakker, der er en årrække har præget det danske gadebillede. Læs mere Designet er smart, men samtidig yderst funktionelt, denne blanding har gjort The North Face til et af de mest anerkendte brands i den danske overtøjsbranche. Udover jakker laver The North Face også sweatshirts, tasker, windbreakers, veste, T-shirts, handsker og meget andet. Se vores store udvalg af The North Face nedenfor. Kan også købes i vores søsterbutikker SmartGirl.dk, SmartGuy.dk og SmartKids.dk. Reducer
Antal produkter: 
176
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4|
  5. Fortsæt »
Sortering:
Antal produkter pr. side

Kort om The North Face

“The North Face” er en engelsk betegnelse for den koldeste, mest isede og ubarmhjertige side af et bjerg – nemlig den nordlige side. Navnet ligger derved op til eventyrlyst og udfordringer, som ikke altid byder på sol og varme. Oprindeligt startede The North Face langt fra de kolde omgivelser og snebeklædte bjerge. Firmaet blev etableret på en strand i San Fransisco, hvor to vandreentusiaster i 1966 besluttede sig for åbne en lille butik med udstyr til vandring og bjergsport. Butikken mødte hurtigt stor succes og flyttede i 1968 hen til den anden side af San Fransisco Bay. Her begyndte de at producere deres eget tøj og udstyr. I løbet af 60'erne forsatte succesen og brandet blev hurtigt populært blandt sportsfolk. The North Face begyndte at sponsorere ekspeditioner til de mest uberørte og ekstreme steder verden over. I 1980'erne tilføjede de skitøj til kollektionerne. I dag The North Face en af de absolut største og mest anerkendte producenter af outdoor-udstyr og tøj. De er et kendt og meget respekteret mærke, specielt blandt de mest engageret teams af sportfolk, som tager på ekstreme ekspeditioner verden over. Disse sportsfolk stiller høje krav til tøj, sko og udstyr, som konstant bliver højere i takt med teknologi og viden. Alt dette er drivkraften bag The North Face researchere, designere og produktudviklere, som konstant sider i tænkteboksen og i laboratoriet, for at imødekomme de udfordringer, som kan tilfredsstille de høje krav fra atleterne. The North Face producerer en bredt sortiment af produkter til udendørsaktiviteter og sport. På SmartSport.dk finder du altid et stort udvalg af The North Face vinterjakke, vinjakker, Trøjer, T-Shirts, Sportstasker, caps og huer.

Alt i udstyr til sport og eventyr

The North Face har alt i udstyr til sport og eventyr. Bjergbestigere, skiløbere, maraton løbere og mange andre sportsfolk har allerede valgt The North Face. Mærket har hjulpet mange sportsfolk med at trodse diverse udfordringer og nået deres mål. Uden det rigtige sportsudstyr kan man nemt komme galt af sted. The North Face sikre dig produkter i høj kvalitet og funktionalitet, det eneste du behøver derudover, er den rigtige motivation. Med The North Face er du er klædt på til alle omstændigheder og er optimalt forberedt på selv det højeste bjerg.

Køb The North Face online på SmartSport.dk

SmartSport.dk har altid mange The North Face produkter på lager. Klik rund og find det produkt du søger. Benyt evt. filtret i venstre side for at gøre din søgning mere specifik. Prøverummet er blevet rykket hjem i din egen stue. Passer produktet ikke - kan du gratis bytte dem til den rigtige størrelse. Du kan benytte det medfølgende byttelabel, så sende vi den rigtige størrelse til dig hurtigst muligt.

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartsport.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur